Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sing 2
ÉNEKELJ! 2

Műfaj: animációs, kaland, vígjáték, családi, fantasy, zenés, musical
Rendező: Garth Jennings
Hangok: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton
Stúdió: Illumination
Bemutató:
2021. December 22.
Játékidő:
112 perc
Bevétel:
Kronológia
A Kis Kedvencek Titkos Élete (2019) <<>> Minyonok: Gru színre lép (2022)

2021-ben bemutatásra kerülő egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs zenés film, amelyet Garth Jennings írt és rendezett. A 2016-ban bemutatott Énekelj! című animációs mozifilm folytatása.
Amerikában 2021. december 22-én, Magyarországon 2021. december 2-án mutatják be a mozikban.

Az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek... a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában. Csak egy bökkenő van: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben a legendás ikon, Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk. Buster és csapata sikerre vitte az Újhold Színházat, de Buster nagyobb trófeát szemelt ki magának: új műsorral akar előrukkolni a Kristálytorony Színházban a csillogó-villogó Redshore Cityben.
Ám összeköttetések híján Buster és társulata kénytelen belopni magát a világhíres Crystal Entertainment irodáiba, ahol a főnök egy könyörtelen farkas mogul, Jimmy Crystal. A kis csapat kétségbeesetten próbálja felkelteni Mr. Crystal figyelmét, és Günter előáll egy elképesztő spontán ötlettel, amelyhez aztán Buster is gyorsan csatlakozik: azt ígérik, hogy az új műsor sztárja a rocklegenda oroszlán, Clay Calloway lesz. A gond csak annyi, hogy Buster még sosem találkozott Clayjel, aki elzárkózott a világtól már több, mint egy évtizede, amikor elveszítette feleségét, és azóta színét sem látták...
Miközben Günter segít Busternek megálmodni egy nem is evilági színházi remekművet, és miközben egyre nagyobb a nyomás (és a fenyegetés) Mr. Crystal részéről, Buster nekivág, hogy felkutassa Clayt, és rábeszélje, hogy térjen vissza a színpadra. Ami Buster világsikerről szőtt álmodozásának indul, olyan érzelmes utazássá alakul, amely bizonyítja, hogy a zene ereje képes meggyógyítani a legbánatosabb szívet is.