Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Bad Guys
A ROSSZFIÚK

Műfaj: animációs, kaland, vígjáték
Rendező: Pierre Perifel
Hangok: Sam Rockwell, Awkwafina, Anthony Ramos, Craig Robinson
Stúdió: DreamWorks Animation
Bemutató:
2022. Április 22.
Játékidő:
perc
Bevétel:
Kronológia
Bébi úr: Családi ügy (2021) <<>> Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (2022)

A közelgő amerikai számítógépes animációs krimi Aaron Blabey azonos című, népszerű gyerekkönyv-sorozatán alapul, a DreamWorks Animation producere és a Universal Pictures forgalmazója. A filmet Pierre Perifel rendezi, az Etan Cohen és Hilary Winston által írt forgatókönyv alapján debütál, a főszerepben Sam Rockwell, Awkwafina, Anthony Ramos, Craig Robinson, Marc Maron, Zazie Beetz, Alex Borstein, Richard Ayoade, és Lilly Singh.
A filmet a tervek szerint 2022. április 22-én mutatják be az Egyesült Államokban a Universal Pictures gondozásában.

Öt elvetemült gonosztevő – Mr Farkas, Mr Kígyó, Mr Pirája, Mr Cápa és Mr Tarantula – most életük legnagyobb rablására készülnek.

Fejlődés - 2017. július 22-én több stúdió jelezte érdeklődését a sorozat filmmé alakítása iránt. 2018 márciusában a Variety arról számolt be, hogy a DreamWorks Animation filmet fejleszt a könyvsorozat alapján, a forgatókönyvet pedig Etan Cohen írja. A következő év októberében arról számoltak be, hogy a filmet Pierre Perifel rendezi majd, debütáló nagyjátékfilmjében, Cohen és Hilary Winston pedig a film forgatókönyvének társszerzője lesz. A filmet úgy írták le, hogy "hasonló fordulatot hozott a rablás műfajában, mint Shrek a mesékben, és amit Kung Fu Panda tett a kung fu műfajért". A személyzet távolról dolgozott a COVID-19 világjárvány idején.

Öntvény - 2021. július 28-án bejelentették a szereplőket, Etan Cohen, a könyv írója, Aaron Blabey és Patrick Hughes lesznek a film executive producerei. Ugyanezen a napon Pierre Perifel rendező Instagram-fiókjában bejelentette a szereplőválogatást.

Zene - 2021. június 22-én a Spider-Man: Into the Spider-Verse szerzője, Daniel Pemberton leszerződött a film zenéjének megkomponálására.